Omija Hwachae magn贸lia bogy贸s Hwachae frissen t谩lalva j茅ggel 茅s menta levelekkel

Omija Hwachae magn贸lia bogy贸s Hwachae

Az Omija Hwachae egy hagyom谩nyos koreai ital, amelyet k眉l枚nb枚z艖 bogy贸kb贸l, mint az omija (magn贸lia bogy贸) k茅sz铆tenek. Az omija k眉l枚nleges 铆zt ad az italnak, amely egyszerre 茅des, savanyk谩s 茅s kiss茅 fanyar. Ezt az italt a koreaiak gyakran fogyasztj谩k ny谩ron, mivel friss铆t艖 茅s eg茅szs茅ges hat谩sa van. Az omija Hwachae egy k眉l枚nleges 茅s izgalmas ital, amely remek alternat铆v谩ja a hagyom谩nyos 眉d铆t艖italoknak.

El艖k茅sz眉let 10 perc
Elk茅sz铆t茅s N/A
Teljes 10 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozz谩val贸k

Adagok: 2
100 g Omija (magn贸lia bogy贸)
2 ek. M茅z
500 ml V铆z
1 db Fresch citrom
200 ml Jeges v铆z
1 csokor Friss menta levelek

Bev谩s谩rl贸 kos谩r ikon Bev谩s谩rl贸 lista (0)

    Allerg茅n inform谩ci贸

    Elk茅sz铆t茅si L茅p茅sek

    1

    Az omija bogy贸kat 枚bl铆tsd le alaposan, majd 谩ztasd be 20-30 percre langyos v铆zbe, hogy a bogy贸k j贸l kiold贸djanak.

    Omija bogy贸t gyakran haszn谩lnak a koreai konyh谩ban, mivel friss, 茅des-savanyk谩s 铆zt ad a k眉l枚nb枚z艖 italoknak.

    2

    Miut谩n a bogy贸k ki谩ztak, sz疟rd le a vizet, majd a bogy贸kat p眉r茅s铆tsd egy turmixg茅pben.

    A p眉r茅s铆tett omija bogy贸k sz铆ne 茅l茅nk piros, ami t枚k茅letes a h疟s铆t艖 italhoz.

    3

    Add hozz谩 a friss citrom lev茅t 茅s a m茅zet, majd j贸l keverd 枚ssze, hogy az ital 铆ze egyens煤lyba ker眉lj枚n.

    A m茅z 茅des铆ti az italt, mik枚zben a citrom friss铆t艖 hat谩sa kiemeli a bogy贸k 铆z茅t.

    4

    脰ntsd a p眉r茅s铆tett kever茅ket egy nagy t谩lba, majd h铆g铆tsd fel v铆zzel, hogy a k铆v谩nt intenzit谩s煤 铆zt el茅rd.

    Az omija alap煤 italok k眉l枚nlegess茅ge a savanyk谩s 铆zvil谩g, 铆gy ne hagyd ki a v铆z hozz谩ad谩s谩t, hogy a leves ne legyen t煤l er艖s.

    5

    T枚ltsd meg a poharat j茅ggel, majd 枚ntsd r谩 a k茅sz italt.

    A j茅g seg铆t abban, hogy az ital friss铆t艖bb legyen, k眉l枚n枚sen a forr贸 ny谩ri napokon.

    6

    D铆sz铆tsd friss menta levelekkel, hogy egy extra friss 铆zt adj hozz谩.

    A menta frissess茅ge remek眉l illik a bogy贸s italhoz, 茅s vizu谩lisan is feldobja a poharat.