A rizst főzd meg, ha nem maradt előző napról, és hagyd kihűlni.
A rizs legjobb, ha egy napos, mivel akkor nem ragad össze főzés közben.
A csirkehúst vágd apró kockákra, a vöröshagymát és a zöld paprikát pedig apróra.
A csirkehúst pulykára is cserélheted, ha kedveled a könnyebb változatot.
Egy serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg rajta a csirkehúst, amíg meg nem barnul.
A csirkehúst ne főzd túl, hogy szaftos maradjon.
Add hozzá a hagymát és paprikát, és pirítsd őket 2-3 percig, amíg megpuhulnak.
Ha a zöld paprikát nem szereted, nyugodtan helyettesítheted más zöldséggel.
Tedd hozzá a főtt rizst a serpenyőbe, és keverd össze. Adj hozzá ketchupot, szójaszószt, sót és borsot, és jól keverd össze.
A ketchup és szójaszósz kombinációja adja a rizs gazdag, ínycsiklandó ízét.
A tojásokat verd fel, és egy másik serpenyőben készíts belőlük omlettet. Miután elkészült, tedd rá a rizst.
Az omlett legyen lágy, hogy könnyen rá tudd helyezni a rizst.
Tálald az omurice-t úgy, hogy a rizst az omlettre teszed, és egy kis extra ketchupot is kínálhatsz mellé.
A tálalás előtt egy kis friss koriander vagy petrezselyem is jól illik hozzá.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.