Szeleteld fel a chashu sertéshúst, a shiitake gombát, és karikázd fel a zöldhagymát. Vágd félbe a főtt tojásokat, zúzd össze a fokhagymát.
Egy lábasban melegítsd fel a hal alaplevet. Add hozzá a szójaszószt és a zúzott fokhagymát, majd főzd 5 percig közepes lángon.
Add hozzá a sertészsírt és a szeletelt shiitake gombát, majd főzd további 3 percig. Tipp: a sertészsír gazdagítja az alap ízét és segít megőrizni a hőt a tálaláskor.
Főzd meg a ramen tésztát a csomagolás szerint. Öblítsd le hideg vízzel, majd keverd át kevés szezámolajjal, hogy ne ragadjon össze.
Tedd a tésztát mély tálakba, öntsd rá a gőzölgő alaplevet. Tedd rá a chashu szeleteket, a fél tojásokat, gombát, zöldhagymát.
Szórd meg szezámmaggal, tegyél mellé fél nori lapot, és locsold meg kevés szezámolajjal. Tipp: Az Onomichi ramen karakteres, zsírosabb alapja kiváló hideg időben, előmelegített tálban tálalva különösen tartósan meleg marad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.