A borjúcsontokat sózd meg, borsozd, majd forró olívaolajban, nagy lángon pirítsd meg minden oldalát, amíg szép barna színt kapnak.
Ne túl sokat egyszerre tegyél a serpenyőbe, hogy a húsok szép, egyenletes színt kapjanak!
Amíg a húsok pirulnak, vágd fel apróra a hagymát, sárgarépát, zellert és fokhagymát. A paradicsomot is vágd fel kisebb darabokra.
A zöldségeket egyenletes nagyságúra vágd, hogy egyenletesen főjenek!
Miután a húsok megpirultak, tedd félre őket. A visszamaradt olajon pirítsd meg a felvágott zöldségeket és fokhagymát, amíg puhák lesznek.
Ne hagyd, hogy a zöldségek megégjenek, inkább lassan pirítsd őket, így jobban kioldódnak az ízek!
Adj hozzá a pirított zöldségekhez fehérbort és főzd le a felére. Ezután tedd vissza a húsokat, és öntsd rá a zöldségalaplevet.
A bor leöntése segít kioldani a serpenyőben maradt pörzsanyagokat, ami még ízletesebbé teszi a ragut!
Fedd le a serpenyőt, és alacsony hőfokon főzd a húsokat 1.5-2 órán keresztül, amíg a hús teljesen megpuhul és a ragu sűrűsödik.
Ha túl gyorsan fogy a folyadék, pótolhatod egy kevés vízzel vagy alaplével!
Miután a húsok megpuhultak, szórd meg friss, apróra vágott petrezselyemmel, és tálald friss kenyérrel vagy rizs körettel.
A friss petrezselyem felfrissíti az ételt és gazdagítja az ízvilágot!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.