A szárított húst aprítsd fel kockákra, és egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsd meg, hogy egy kicsit ropogósabb legyen.
A szárított húsok gyorsan kiszáradhatnak, figyelj arra, hogy ne égjenek meg.
A földimogyorót egy tálban pürésítsd vagy törj apró darabokra, hogy megfelelő textúrát kapj.
Ne törd túl finomra a földimogyorót, mert szükség van a ropogós darabokra, hogy karakteres legyen.
A fokhagymát zúzd össze, és add hozzá a pürésített földimogyoróhoz.
A fokhagyma intenzív ízt ad, de ügyelj arra, hogy ne legyen túl erős.
A keverékhez add hozzá a pirított húst, majd ízesítsd sóval és borssal.
A só és bors mennyiségét ízlés szerint változtathatod, ha erősebb ízeket szeretnél.
A kész paçocát egy kis tálban tálald, és ha szükséges, egy kis olívaolajjal meglocsolhatod.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.