A kenyérszeleteket helyezd egy tiszta felületre, majd mindkét szeletet kend meg olívaolajjal.
Az olívaolaj segít abban, hogy a kenyér ropogós legyen sütés közben, és gazdag ízt ad a panini kenyérnek.
A mozzarella sajtot szeleteld vékonyra, és helyezd a kenyér egyik felére.
A friss mozzarella a legjobb, ha vékonyan szeleteled, hogy jól megolvadjon a sütés közben.
Szórd meg a bazsalikommal, sóval és borssal, majd tedd a másik szelet kenyeret a tetejére.
A bazsalikom friss ízt ad, és a fűszerek jól kiegészítik a mozzarella ízét.
Finoman nyomd le a paninit, hogy a sajt megolvadjon és a kenyér egyenletesen megsüljön.
Ha van panini sajtó, használhatod, hogy egyenletesen piruljon meg a kenyér.
Süsd a paninit egy előmelegített grill serpenyőben 3-4 percig mindkét oldalát, amíg a kenyér aranybarna és ropogós lesz, a sajt pedig megolvad.
Ha nincs grill serpenyőd, használhatsz egy hagyományos serpenyőt és nyomd le a paninit egy másik nehezebb serpenyővel.
Miután elkészült, tálald melegen.
A paninit azonnal tálald, hogy a sajt még folyós és krémes maradjon.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.