Prebiotikus brokkolis tĂșrĂłs pite szeletelve, friss brokkolival

Prebiotikus brokkolis tĂșrĂłs pite

A prebiotikus brokkolis tĂșrĂłs pite egy igazĂĄn tĂĄplĂĄlĂł Ă©tel, amely gazdag rostokban Ă©s vitaminokban. A brokkoli Ă©s tĂșrĂł kombinĂĄciĂłja nemcsak finom, hanem egĂ©szsĂ©ges is, Ă©s a teljes kiƑrlĂ©sƱ liszt hozzĂĄadĂĄsĂĄval mĂ©g több rostot Ă©s tĂĄpanyagot biztosĂ­tunk. Az Ă©tel kivĂĄlĂł vĂĄlasztĂĄs azok szĂĄmĂĄra, akik a vegetĂĄriĂĄnus vagy egĂ©szsĂ©ges Ă©tkezĂ©sre helyezik a hangsĂșlyt. A brokkoli Ă©s tĂșrĂł egy igazi Ă­nycsiklandĂł pĂĄrost alkot, amelyet mindenki szeretni fog.

ElƑkĂ©szĂŒlet 15 perc
Elkészítés 30 perc
Teljes 45 perc
700 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 300 g Brokkoli
⭕ 250 g TĂșrĂł
⭕ 200 g Teljes kiƑrlĂ©sƱ liszt
⭕ 2 db Tojás
⭕ 1 ek. Olívaolaj
⭕ 150 ml Tej
⭕ 1 tk. SĂŒtƑpor
⭕ 2 gerezd Fokhagyma
⭕ 0.5 tk. Só
⭕ 0.5 tk. Bors

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    TejTej
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A brokkolit aprĂł rĂłzsĂĄkra szedjĂŒk, Ă©s enyhĂ©n sĂłs vĂ­zben 5 percig blanszĂ­rozzuk, hogy megpuhuljon, majd lecsepegtetjĂŒk.

    A brokkolit ne fƑzd tĂșl, hogy megƑrizze Ă©lĂ©nk zöld szĂ­nĂ©t Ă©s vitaminjait.

    2

    A tĂșrĂłt egy tĂĄlban összekeverjĂŒk a tojĂĄsokkal, tejjel, fokhagymĂĄval, sĂłval Ă©s borssal. Ha szĂŒksĂ©ges, egy pici olĂ­vaolajat is adhatunk hozzĂĄ, hogy szaftosabb legyen a töltelĂ©k.

    A tĂșrĂł ĂĄllagĂĄt a tej hozzĂĄadĂĄsĂĄval szabĂĄlyozhatjuk, hogy könnyen keverhetƑ legyen.

    3

    A teljes kiƑrlĂ©sƱ lisztet összekeverjĂŒk a sĂŒtƑporral, Ă©s hozzĂĄadjuk a tĂșrĂłs keverĂ©khez. EzutĂĄn belekeverjĂŒk a blanszĂ­rozott brokkolit.

    Ha a tĂ©szta tĂșl sƱrƱnek tƱnik, egy kevĂ©s vizet is adhatunk hozzĂĄ.

    4

    A kĂ©sz masszĂĄt egy vajjal kikent piteformĂĄba öntjĂŒk, Ă©s elƑmelegĂ­tett sĂŒtƑben 180°C-on 25-30 percig sĂŒtjĂŒk, amĂ­g aranybarna nem lesz.

    A sĂŒtĂ©si idƑ sĂŒtƑtƑl fĂŒggƑen vĂĄltozhat, Ă©rdemes tƱprĂłbĂĄt vĂ©gezni.

    5

    A pitĂ©t hagyjuk egy kicsit hƱlni, mielƑtt szeletelni kezdjĂŒk.

    A pite még finomabb lesz, ha egy kis friss salåtåval tålaljuk, amely frissebbé teszi a fogåst.