A póréhagymát, sárgarépát és fokhagymát alaposan mosd meg, majd apróra vágd őket.
A póréhagymát vágd vékony karikákra, hogy gyorsabban megpuhuljon.
Egy nagy lábasban melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzá a póréhagymát és fokhagymát. Pirítsd 2-3 percig, amíg megpuhulnak.
A póréhagyma íze édesebb, ha először pirítod, így mélyebb ízeket kap a leves.
Add hozzá a felkockázott sárgarépát és a reszelt fehér káposztát, majd keverd össze. Főzd 5 percig.
A káposzta extra rostot ad a leveshez, így segít a bélflóra egészségének fenntartásában.
Öntsd hozzá a zöldségleves alaplevet és a zöldborsót. Főzd 10-15 percig, amíg a zöldségek megpuhulnak.
Ha szeretnéd, fűszerezheted egy csipet kurkumával vagy gyömbérrel is, hogy még gazdagabb ízt kapjon.
A leves főzésének végén add hozzá a kókuszkrémet, sót és borsot, majd főzd további 5 percig.
A kókuszkrém krémességet és enyhe édességet ad a levesnek, miközben segíti a prebiotikus hatást.
Tálalás előtt alaposan keverd át, és ízlés szerint még egy kicsit sózd, ha szükséges.
A friss zöldfűszerek, mint a petrezselyem, jól illenek a leveshez, de azok is ízesíthetik, akik szeretik a fűszeres ízeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.