Prebiotikus póréhagymås zöldségleves, gazdag zöldségekkel és krémes kókuszkrémmel tålalva.

Prebiotikus póréhagymås zöldségleves

A prebiotikus pĂłrĂ©hagymĂĄs zöldsĂ©gleves egy tĂĄplĂĄlĂł Ă©s Ă­nycsiklandĂł Ă©tel, amely tĂĄmogatja a bĂ©lflĂłra egĂ©szsĂ©gĂ©t a benne talĂĄlhatĂł rostok Ă©s tĂĄpanyagok rĂ©vĂ©n. A levesben szereplƑ pĂłrĂ©hagyma Ă©s kĂĄposzta gazdag prebiotikus anyagokban, amelyek segĂ­tik a bĂ©lbaktĂ©riumok mƱködĂ©sĂ©t. A kĂłkuszkrĂ©m Ă©s a zöldsĂ©gek egyesĂ­tĂ©se krĂ©mes, gazdag Ă­zĂ©lmĂ©nyt ad, miközben a tĂĄpanyagokban gazdag Ă©tel friss Ă©s tĂĄplĂĄlĂł hatĂĄst biztosĂ­t.

ElƑkĂ©szĂŒlet 15 perc
Elkészítés 30 perc
Teljes 45 perc
180 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 2 db PĂłrĂ©hagyma
⭕ 2 db SĂĄrgarĂ©pa
⭕ 200 g FehĂ©r kĂĄposzta
⭕ 100 g ZöldborsĂł
⭕ 2 gerezd Fokhagyma
⭕ 1 l ZöldsĂ©gleves alaplĂ©
⭕ 100 ml KĂłkuszkrĂ©m
⭕ 2 ek. Olívaolaj
⭕ 1 tk. Só
⭕ 0.5 tk. Bors

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    A pĂłrĂ©hagymĂĄt, sĂĄrgarĂ©pĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt alaposan mosd meg, majd aprĂłra vĂĄgd Ƒket.

    A póréhagymåt vågd vékony karikåkra, hogy gyorsabban megpuhuljon.

    2

    Egy nagy låbasban melegítsd fel az olívaolajat, majd add hozzå a póréhagymåt és fokhagymåt. Pirítsd 2-3 percig, amíg megpuhulnak.

    A pĂłrĂ©hagyma Ă­ze Ă©desebb, ha elƑször pirĂ­tod, Ă­gy mĂ©lyebb Ă­zeket kap a leves.

    3

    Add hozzĂĄ a felkockĂĄzott sĂĄrgarĂ©pĂĄt Ă©s a reszelt fehĂ©r kĂĄposztĂĄt, majd keverd össze. FƑzd 5 percig.

    A kåposzta extra rostot ad a leveshez, így segít a bélflóra egészségének fenntartåsåban.

    4

    Öntsd hozzĂĄ a zöldsĂ©gleves alaplevet Ă©s a zöldborsĂłt. FƑzd 10-15 percig, amĂ­g a zöldsĂ©gek megpuhulnak.

    Ha szeretnéd, fƱszerezheted egy csipet kurkumåval vagy gyömbérrel is, hogy még gazdagabb ízt kapjon.

    5

    A leves fƑzĂ©sĂ©nek vĂ©gĂ©n add hozzĂĄ a kĂłkuszkrĂ©met, sĂłt Ă©s borsot, majd fƑzd tovĂĄbbi 5 percig.

    A kókuszkrém krémességet és enyhe édességet ad a levesnek, miközben segíti a prebiotikus hatåst.

    6

    TĂĄlalĂĄs elƑtt alaposan keverd ĂĄt, Ă©s Ă­zlĂ©s szerint mĂ©g egy kicsit sĂłzd, ha szĂŒksĂ©ges.

    A friss zöldfƱszerek, mint a petrezselyem, jól illenek a leveshez, de azok is ízesíthetik, akik szeretik a fƱszeres ízeket.