A natĂșr joghurtot öntsd egy keverĆtĂĄlba. Hagyjuk szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 10-15 percet pihenni, hogy a mĂ©z Ă©s gyömbĂ©r könnyebben elkeveredjen benne.
SzobahĆmĂ©rsĂ©kleten a joghurt kevĂ©sbĂ© savas, Ă©s jobban kihozza az Ăzeket.
Reszeld le a friss gyömbĂ©rt finom lyukĂș reszelĆn, majd adjuk a joghurthoz. Fontos, hogy aprĂłra legyen reszelve, Ăgy jobban eloszlik az italban.
Ha tĂșl intenzĂv lenne a gyömbĂ©r Ăze, hasznĂĄlj csak fĂ©l teĂĄskanĂĄlnyit elsĆre, majd kĂ©sĆbb ĂzlĂ©s szerint növelheted.
Add hozzĂĄ a mĂ©zet, citromlevet Ă©s a vanĂliakivonatot a joghurthoz. Alaposan keverd össze, amĂg teljesen egynemƱ lesz.
A mĂ©zet folyĂ©kony ĂĄllapotban könnyebb elkeverni, ha sƱrƱ, elĆbb langyosĂtsd meg vĂzfĂŒrdĆben.
Fedd le a keverĂ©ket, Ă©s tedd hƱtĆbe 20-30 percre, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek, Ă©s a gyömbĂ©r aromĂĄja kellemesen beleolvadjon a joghurtba.
MinĂ©l tovĂĄbb ĂĄll, annĂĄl kiegyensĂșlyozottabb lesz az ĂzhatĂĄs â de ne hagyd tĂșl sokĂĄig, mert a gyömbĂ©r erĆsebbĂ© vĂĄlhat.
TĂĄlalĂĄs elĆtt keverd ĂĄt Ășjra, Ă©s öntsd poharakba. ĂzlĂ©s szerint a tetejĂ©re szĂłrhatsz egy kevĂ©s citromhĂ©jat vagy egy leheletnyi reszelt gyömbĂ©rt, de csak kis mennyisĂ©gben.
KerĂŒld a tĂșl sok dĂszĂtĂ©st â a letisztult tĂĄlalĂĄs kiemeli az ital termĂ©szetes szĂnĂ©t Ă©s ĂĄllagĂĄt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.