Probiotikus KakukkfƱ kefir tålalva egy pohårban, friss kakukkfƱ ågakkal

Probiotikus KakukkfƱ kefir

A kefir Ƒsi, fermentĂĄlt ital, amelyet hosszĂș ideje fogyasztanak szĂĄmos kultĂșrĂĄban. A kakukkfƱ hozzĂĄadĂĄsĂĄval egy Ășj dimenziĂłt kap, amely nemcsak Ă­zletes, hanem egĂ©szsĂ©ges is. A kefir probiotikus tulajdonsĂĄgai segĂ­tenek az emĂ©sztĂ©sben Ă©s az immunrendszer erƑsĂ­tĂ©sĂ©ben. Ez a variĂĄciĂł tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs azoknak, akik szeretik a friss, gyĂłgynövĂ©nyekkel gazdagĂ­tott italokat, miközben egĂ©szsĂ©gĂŒgyi elƑnyeik is vannak.

ElƑkĂ©szĂŒlet 5 perc
Elkészítés 24 perc
Teljes 24 perc
120 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 2
⭕ 500 ml Kefir
⭕ 3 ĂĄg Friss kakukkfƱ
⭕ 1 ek. Friss mĂ©z
⭕ 1 tk. Friss citromlĂ©

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció

    Elkészítési Lépések

    1

    A kefirt öntsd egy tiszta ĂŒvegbe, majd tedd hozzĂĄ a friss kakukkfĂŒvet. Hagyd a kefirt 24 ĂłrĂĄn keresztĂŒl hƱvös, sötĂ©t helyen Ă©rlelƑdni, hogy a kakukkfƱ teljesen ĂĄtjĂĄrja a folyadĂ©kot.

    Ha erƑsebb kakukkfƱ Ă­zt szeretnĂ©l, hagyd hosszabb ideig Ă©rlelƑdni.

    2

    Miutån a kefir åtitatódott a kakukkfƱvel, szƱrd le a kakukkfƱ ågakat, majd add hozzå a mézet és a citromlevet. Keverd össze alaposan.

    A méz és a citrom frissessége jól kiegészíti a kakukkfƱ aromåjåt. Ha nem szereted az édes ízt, a mézet el is hagyhatod.

    3

    Tålald a probiotikus kefirt egy pohårba. Frissen a legfinomabb, de akår hƱtve is fogyasztható.

    A kefir gazdag probiotikumokban, Ă­gy segĂ­ti az emĂ©sztĂ©st Ă©s erƑsĂ­ti az immunrendszert.