A natúr joghurtot öntsd egy keverőtálba, és hagyd szobahőmérsékleten 10-15 percig állni, hogy könnyebben elkeverhető legyen.
A szobahőmérsékletű joghurt krémesebb lesz, és jobban kiemeli a pisztácia ízét.
A pisztácia háromnegyedét daráld le finomra vagy aprítsd nagyon apró szemcsékre, majd add a joghurthoz.
Használj aprítógépet, de ügyelj, hogy ne legyen pépes – inkább morzsás állagú legyen.
Add hozzá a mézet, vaníliát és citromlevet is, majd keverd össze az egészet kézi habverővel simára.
Ne használj botmixert, mert az aprított pisztácia elveszti a textúráját!
Fedd le a keveréket, és pihentesd hűtőben legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha előző este készíted el, reggelre még selymesebb és intenzívebb ízű lesz.
Tálaláskor szórd a tetejére a maradék durvára tört pisztáciát. Öntsd átlátszó poharakba a látványosabb tálalásért.
Dekorációként kizárólag pisztáciadarabot használj – ne tegyél levelet, héjat vagy szirmot a tetejére!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.