A szĆlĆszemeket alaposan mosd meg, majd vĂĄgd fĂ©lbe, Ă©s ha szeretnĂ©d, tĂĄvolĂtsd el a magokat. A joghurtot hagyd szobahĆmĂ©rsĂ©kleten 10-15 percig, hogy könnyebben keverhetĆ legyen.
Ha nem szereted a szĆlĆhĂ©jat, forrĂĄzd le a szĆlĆt, Ă©s hĂșzd le a hĂ©jĂĄt â Ăgy selymesebb lesz a textĂșra.
Tedd a szĆlĆszemek felĂ©t turmixgĂ©pbe, add hozzĂĄ a mĂ©zet, vanĂliakivonatot Ă©s a citromlevet. Turmixold simĂĄra, majd keverd hozzĂĄ a joghurtot.
A joghurtot ne turmixold sokĂĄig, mert tĂșl hĂg lehet â inkĂĄbb csak keverd hozzĂĄ kĂ©zzel vagy rövid pulzĂĄlĂł mozdulatokkal.
A maradĂ©k szĆlĆszemeket keverd bele egĂ©szben vagy negyedelve a joghurtos keverĂ©kbe. Ez ad egy kis haraphatĂł textĂșrĂĄt az italnak.
HasznĂĄlj Ă©des szĆlĆt, Ăgy kevesebb mĂ©z is elegendĆ az ĂzesĂtĂ©shez.
Fedd le a keverĂ©ket, Ă©s tedd hƱtĆbe legalĂĄbb 30 percre, hogy jĂłl behƱljön, Ă©s az Ăzek összeĂ©rjenek.
HƱtĂ©s elĆtt Ă©rdemes Ășjra ĂĄtkeverni, hogy a gyĂŒmölcs egyenletesen oszoljon el benne.
TĂĄlalĂĄs elĆtt mĂ©g egyszer keverd ĂĄt, majd poharakba öntve tĂĄlald. Hidegen a legfinomabb, ĂzlĂ©s szerint dĂszĂtheted nĂ©hĂĄny fĂ©lbevĂĄgott szĆlĆszemmel a tetejĂ©n.
Ne hasznĂĄlj gyĂŒmölcslevelet dekorĂĄciĂłnak, csak a gyĂŒmölcsöt â letisztultabb lesz az összhatĂĄs!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.