Készítsd elő a purit. A puri egy kis ropogós lepény, amit készíthetsz házilag vagy boltban is vásárolhatsz.
A puri egy alapvető hozzávaló a sev puri-ban. Ha házilag készíted, ügyelj, hogy vékonyan nyújtsd ki a tésztát, hogy ropogós legyen!
A mangót hámozd meg, és vágd kis kockákra. Tedd félre.
A mangó friss és érett legyen, hogy a legjobb ízt hozza ki a sev puriból.
A joghurtot és krémsajtot keverd össze egy tálban. Az így kapott keveréket tedd a purik tetejére.
A joghurt és a krémsajt keveréke lágyítja az ízeket és gazdag krémes állagot ad a sev purinak.
A mangó darabokat tedd a joghurtos keverék tetejére, és önts rá egy kis pudingot (tamárind szósz vagy chili szósz).
A puding (tamárind szósz vagy chili szósz) édes és csípős ízeket ad a sev purinak, amelyek tökéletesen illenek a mangóhoz.
Szórd meg fűszerkeverékkel (bujó) és friss korianderrel, hogy extra ízt és színt adj az ételhez.
A bujó fűszerkeverék gazdag ízt ad, de ha nem szereted túl fűszeresre, kevesebbet is használhatsz.
A végén szórd meg sev tésztával, és díszítsd friss korianderrel. Tálald azonnal.
A sev tészta ropogóssá és ízletesebbé teszi az ételt, és a friss koriander csodálatos színt és ízt ad.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.