Főzzük fel a húst egy nagy fazékban a vízzel, és hagyjuk forrni, amíg a hús megpuhul.
Használhatunk sertést, marhát vagy halat, attól függően, hogy milyen típusú sinigangot szeretnénk készíteni.
Amikor a hús puha, adjuk hozzá a sárgarépát és a zöldbabot, és főzzük őket 10-15 percig.
A zöldbab és sárgarépa mindig friss, hogy még több ízt adjanak a leveshez.
Adjuk hozzá a hagymát és a paradicsomot, és főzzük további 5 percig.
A paradicsom és hagyma segít gazdagítani a leves ízét, és javítja az alap ízharmóniát.
Keverjük bele a tamarind pasztát és a kalamansi levét, hogy friss, savanykás ízt adjunk a leveshez.
A kalamansi helyett lime-ot is használhatunk, ha nem találunk kalamansi-t.
Fűszerezzük sóval, borssal, és babérlevéllel ízlés szerint.
A fűszerezés legyen finom, hogy ne nyomja el a leves friss ízeit.
Főzzük a levest, amíg minden zöldség megpuhul, és a hús teljesen át van főzve.
Ne főzzük túl sokáig, mert a zöldségek elveszítik frissességüket.
Tálaljuk forrón, friss rizs mellett.
A Sinigangot mindig forrón tálaljuk, hogy a friss ízek a legjobban érvényesüljenek.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.