A sertéslábakat alaposan tisztítsd meg, és vágd kisebb darabokra. Tedd egy nagy lábasba, és öntsd fel vízzel.
A sertéslábakat alaposan mossuk meg, hogy eltávolítsuk a felesleges szőrszálakat.
Forrald fel a vizet, majd vedd le alacsony hőmérsékletre, és főzd 1-2 órán keresztül, amíg a hús megpuhul.
A sertéslábak lassú főzése segít abban, hogy a hús teljesen megpuhuljon, és a kollagén kioldódjon.
A hagymát hámozd meg, és vágd félbe. A fokhagymát zúzd össze. A sárgarépát hámozd meg, és vágd karikákra.
A hagymát félbevágva adjuk hozzá, hogy ne zavarja meg a leves ízét túl erősen.
Add hozzá a hagymát, fokhagymát, sárgarépát, babérlevelet, borsot és sót a főzővízhez. Keverd össze, majd főzd tovább 30 percig.
A fűszerekkel és zöldségekkel gazdagabb ízt kapunk, és a leves még finomabb lesz.
Ezután öntsd hozzá az ecetet, és főzd még 10-15 percig, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az ecet ad egy enyhe savanykás ízt a souse-nak, amitől még finomabbá válik.
Tálald a souse-t friss petrezselyemmel díszítve.
A petrezselyem frissességet ad az ételnek, és szép színt ad a tálalásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.