A marhahĂșst vĂĄgd kisebb darabokra, majd tisztĂtsd meg a csontokat.
A short ribs (rövid bordĂĄk) a legjobbak, mivel ezek gazdag ĂzƱek Ă©s szaftosak.
A fokhagymåt és hagymåt apróra vågd fel, a pirospaprikåt is darabold fel.
A pirospaprika hozzĂĄadĂĄsa fokozza az Ă©tel ĂzĂ©t, miközben enyhe Ă©dessĂ©get is biztosĂt.
Egy tålban keverd össze a szójaszószt, szezåmolajat, cukrot, chilipehelyt, sót és vizet.
A chilipehelyt ĂzlĂ©s szerint adagolhatod, hogy ne legyen tĂșl csĂpĆs.
Add hozzå a pirospaprikåt, fokhagymåt és hagymåt a szószhoz, majd jól keverd össze.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgva könnyebben ĂĄtadjĂĄk az ĂzĂŒket a szĂłsznak.
A marhahĂșst tedd bele a szĂłszba, Ă©s hagyd pĂĄcolĂłdni legalĂĄbb 1 ĂłrĂĄn ĂĄt.
Ha van idĆd, akĂĄr 3-4 ĂłrĂĄn keresztĂŒl is pĂĄcolhatod, hogy mĂ©g gazdagabb Ăzt kapjon.
Egy serpenyĆben hevĂts fel egy kevĂ©s szezĂĄmolajat, majd add hozzĂĄ a pĂĄcolt hĂșst, Ă©s pirĂtsd meg mindkĂ©t oldalĂĄt.
A hĂșs pirĂtĂĄsa elĆtt ne tĂșl forrĂł serpenyĆt hasznĂĄlj, mert az Ă©tel könnyen odaĂ©ghet.
Add hozzĂĄ a maradĂ©k pĂĄcot, Ă©s pĂĄrold a hĂșst 20-25 percig, amĂg teljesen megpuhul.
IdĆnkĂ©nt keverd meg, hogy a pĂĄc egyenletesen bevonja a hĂșst.
A végén szórd meg a szezåmmal, és tålald forrón, friss rizs mellett.
A szezĂĄmmag nemcsak Ăzt, hanem egy kis roppanĂłs textĂșrĂĄt is ad a hĂșsnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.