A dinnyét hámozd meg és vágd apró kockákra.
Válassz érett dinnyét, hogy az íze igazán friss és édes legyen.
A jeget apróra törd, és tedd egy tálba vagy pohárba.
Használhatsz jégkockákat is, de az apróra tört jég adja a legjobb textúrát a bingsuhoz.
A dinnyekockákat tedd a jég tetejére, hogy friss, édes falatokkal legyen tele az étel.
A dinnyét is hűtheted egy kicsit, hogy még frissítőbb hatása legyen.
Öntsd rá az édesenedített sűrített tejet, hogy a desszert krémesebb és édesebb legyen.
Ha nem szeretnél túl édeset, használj kevesebb sűrített tejet, és kóstold meg.
Szórd meg a tetejét egy csipet fahéjjal, és adj hozzá egy kis zöld tea port a frissességért.
A zöld tea port segít különleges ízt adni, és jól harmonizál a dinnyével.
Tálald mandulával a tetején, hogy egy kis ropogós textúrát is adjon az ételnek.
A mandula extra ízt és textúrát ad a bingsunak, de helyettesítheted más dióval is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.