A banánt hámozd meg és szeleteld fel.
A banánokat egyenlően szeleteld, hogy a sült sundae minden falatja ugyanúgy ízesítve legyen.
A sütemény morzsát készítsd el úgy, hogy a süteményt finomra töröd. Ha szeretnéd, egy kis fahéjjal ízesítheted.
A sütemény morzsa adja a kívánt ropogósságot a desszerthez, így érdemes jól pirítani.
Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, és helyezd be a banán szeleteket egy sütőformába.
A banánokat a sütés során ne hagyd túl hosszú ideig a sütőben, hogy megőrizzék lágy textúrájukat.
Tedd a banánt a sütőbe és süsd 10-12 percig, amíg enyhén karamellizálódik.
Figyeld a banánokat, nehogy túl sokáig süljenek, hogy megőrizzék friss ízüket.
A sült banánokat vedd ki a sütőből, és tálalás előtt helyezd egy pohárba vagy tálba.
A tálat melegítheted elő a sütőben, hogy a sült sundae meleg legyen a tálaláskor.
Tedd a vanília fagylaltot a banánra, és öntsd rá a csokoládé szirupot, karamell szirupot, majd szórd meg tört dióval.
A csokoládé és karamell szirup különböző ízesítéseket biztosít, így mindkettőt érdemes hozzáadni.
Végül tedd a tetejére tejszínhabot és tálald azonnal.
A tejszínhab a legjobb, ha frissen habosítva kerül rá, így könnyed és friss lesz a desszert.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.