A marhahúst vékony szeletekre vágjuk, és egy nagy lábasban kevés olajon lepirítjuk, amíg barna színt nem kap.
A marhahúst szép lassan pirítsuk, hogy a hús ne száradjon ki, hanem finom, szaftos maradjon.
A sundae kolbászt is szeleteljük fel, és adjuk hozzá a lábashoz a húshoz.
A sundae gazdag ízvilágot ad a levesnek, ami fokozza a gazdag ízeket.
A tofut kockákra vágjuk és a húsos keverékhez adjuk, hogy jól átvegye a fűszereket.
A tofu a levesben jól felszívja a fűszereket, és lágy, de tápláló textúrát ad.
A gombát vékony szeletekre vágjuk, a fokhagymát és a gyömbért apróra vágjuk, és mindezt hozzáadjuk a lábasban lévő összetevőkhöz.
A gomba hamar megpuhul, ezért adjuk hozzá a fokhagymával és gyömbérrel együtt, hogy egy ínycsiklandó aromát kapjon.
Öntsük fel az egészet vízzel, majd adjuk hozzá a szójaszószt, a chili darabot, és forraljuk fel.
A chili adj egy kis csípős ízt, de ha nem szeretjük a túl csípős ételt, kevesebb chili is elég.
Főzzük 20-25 percig, amíg az ízek jól összeérnek és a hús teljesen megpuhul.
Minél tovább főzzük, annál gazdagabb lesz a leves íze, de figyeljünk arra, hogy ne főzzük túl, hogy a zöldségek és a tofu ne essen szét.
A végén öntsük rá a szezámolajat, és friss zöldhagymával tálaljuk.
A szezámolaj gazdag ízt ad, és emeli az étel ízét, míg a zöldhagyma frissességet biztosít a végén.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.