A marhahĂșst vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra, hogy könnyen grillezhetĆ legyen.
A hĂșs csĂkjainak legyenek egyenletesek, hogy minden falat jĂłl ĂĄtsĂŒljön.
A földimogyorót finomra daråljuk, majd keverd össze a paprika porral, köménnyel és a fƱszerkeverékkel.
A földimogyorĂł darĂĄlĂĄsakor ĂŒgyelj arra, hogy ne legyen tĂșl durva, hanem finom por ĂĄllagot kapj.
A hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt aprĂłra vĂĄgd, Ă©s keverd hozzĂĄ a fƱszerkeverĂ©khez, majd adj hozzĂĄ egy evĆkanĂĄl olajat.
A hagyma Ă©s fokhagyma a fƱszerkeverĂ©kkel egyĂŒtt fogja ĂĄtitatni a hĂșst, ezĂ©rt fontos, hogy jĂłl összekeverd.
A hĂșs csĂkokat pĂĄcold be a fƱszerkeverĂ©kkel, Ă©s hagyd pihenni legalĂĄbb 30 percig, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
Ha több idĆd van, hagyd pihenni egy ĂłrĂĄn keresztĂŒl, hogy a hĂșs mĂ©g Ăzesebb legyen.
Grillezd a bepĂĄcolt hĂșst forrĂł grillen vagy serpenyĆben, amĂg szĂ©pen meg nem pirul, kb. 5-7 percig.
A hĂșs grillezĂ©se közben figyelj rĂĄ, hogy ne szĂĄradjon ki, hanem maradjon szaftos.
TĂĄlald a sĂŒlt suyĂĄt egy tĂĄlon, friss korianderrel vagy salĂĄtĂĄval dĂszĂtve.
A suya ĂzĂ©t friss lime levĂ©vel is fokozhatod, ha egy kis savanykĂĄs Ăzt szeretnĂ©l.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.