A marhahúst vágd vékony csíkokra, hogy könnyen grillezhető legyen.
A hús csíkjainak legyenek egyenletesek, hogy minden falat jól átsüljön.
A földimogyorót finomra daráljuk, majd keverd össze a paprika porral, köménnyel és a fűszerkeverékkel.
A földimogyoró darálásakor ügyelj arra, hogy ne legyen túl durva, hanem finom por állagot kapj.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, és keverd hozzá a fűszerkeverékhez, majd adj hozzá egy evőkanál olajat.
A hagyma és fokhagyma a fűszerkeverékkel együtt fogja átitatni a húst, ezért fontos, hogy jól összekeverd.
A hús csíkokat pácold be a fűszerkeverékkel, és hagyd pihenni legalább 30 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha több időd van, hagyd pihenni egy órán keresztül, hogy a hús még ízesebb legyen.
Grillezd a bepácolt húst forró grillen vagy serpenyőben, amíg szépen meg nem pirul, kb. 5-7 percig.
A hús grillezése közben figyelj rá, hogy ne száradjon ki, hanem maradjon szaftos.
Tálald a sült suyát egy tálon, friss korianderrel vagy salátával díszítve.
A suya ízét friss lime levével is fokozhatod, ha egy kis savanykás ízt szeretnél.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.