Főzzük meg a rizst az előírt módon, majd tartsuk melegen.
A rizs frissen főzve a legjobb, hogy megőrizzük a textúráját.
A szárított halat apró darabokra téphetjük, vagy morzsolhatjuk, hogy könnyebben tálalható legyen.
A szárított hal íze erőteljes, így csak kis mennyiséget használjunk, hogy ne nyomja el a többi hozzávaló ízét.
A tojást egy serpenyőben készítsük el lágyra, majd tartsuk melegen.
A tojásnak lágy sárgájúnak kell lennie, hogy gazdag textúrát adjon a sundae ételhez.
A nori algát vágjuk apró darabokra, és szórjuk rá a kész rizs tetejére.
A nori alga friss, tengeri ízt ad a dishnek, érdemes frissen használni.
A pirított szárított halat és a tojást helyezzük a rizs tetejére, majd szórjuk meg szezámmaggal.
A szezámmag gazdag ízt ad az ételnek, és textúrát biztosít.
Tálaljuk az ételt frissen, friss zöldhagymával díszítve, és egy kevés citromlével a frissesség érdekében.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.