A főtt rizst és babot egy tálban jól összekeverjük.
A főtt babot bármilyen fajtával helyettesítheted, de a fekete bab adja a legjobb ízt.
A hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, majd egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk őket, amíg üvegesek nem lesznek.
A fokhagyma finomra aprítása segít, hogy az íze jobban átvonja az ételt.
A paprikát felkockázzuk, és hozzáadjuk a hagymás keverékhez. Fűszerezzük köménnyel, sóval, borssal, és a tacu-tacu fűszerkeverékkel.
A paprika friss íze jól kiegészíti a bab és rizs keverékét, és a fűszerkeverék igazán gazdagítja a zöldségek ízét.
A rizses-babos keveréket a serpenyőbe tesszük, majd alaposan összekeverjük, hogy az ízek jól összeérjenek.
A keveréket nem szükséges túl keverni, hogy ne váljon túl pépesedetté.
Készítsünk tükörtojásokat, majd tálaláskor helyezzük a tojásokat a tacu-tacu tetejére.
A tojás sárgája a legjobb, ha éppen csak megsül, így a tacu-tacu gazdag ízét még inkább kiemeli.
A kész ételt friss korianderrel díszítjük, és tálaljuk.
A friss koriander nemcsak ízt ad, hanem színt is, így látványosabbá teszi az ételt.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.