A csirkecombokat sózd, borsozd, majd forgasd meg őket először a felvert tojásban, majd a panko zsemlemorzsában, hogy teljesen beburkolja őket.
A csirkecombok bőrét is hagyd rajta, hogy még ropogósabb legyen a panír, és ne száradjon ki a hús.
Melegíts fel egy serpenyőt a szezámolajjal, és süsd a csirkecombokat közepes lángon mindkét oldalukat 6-8 percig, amíg aranybarna és ropogós lesz. Ügyelj rá, hogy ne égjen meg a panír.
A csirkecombokat egyesével süsd, hogy biztosan egyenletesen ropogósak legyenek.
Közben főzd meg a rizst, és tedd a tányér közepére. A főzés előtt öblítsd le a rizst, hogy a felesleges kemikáliákat eltávolítsd.
A rizst főzheted rizsfőző gépben is, hogy még tökéletesebb legyen az állaga.
Vágd fel a Takuan savanyított retket vékony csíkokra, és tedd a rizsre a csirkecombok mellé. A nori algalevelet szaggasd apró darabokra, és szórd rá a tetejére.
A Takuan retek íze friss és ropogós, remek kiegészítője a szaftos csirkének.
Amikor a csirkecombok megsültek, vágd fel őket szeletekre, és tedd a rizs tetejére. Locsold meg katsu szósszal és tálald az ételt.
A katsu szósz édes és enyhén fűszeres, jól harmonizál a ropogós csirkével és a savanyú retek ízével.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.