Melegítsd elő a sütőt 220°C-ra, és bélelj ki egy tepsit sütőpapírral.
A sütő előmelegítése biztosítja, hogy a pizza tésztája gyorsan átsüljön és ropogós legyen.
Nyújtsd ki a pizzatésztát, és helyezd a tepsire. Olajozd meg vékonyan a tésztát az extra ropogós textúra érdekében.
A tészta olajozása megakadályozza, hogy a teriyaki szósz eláztassa a tésztát.
Kend meg a tésztát teriyaki szósszal, egyenletesen eloszlatva, ügyelve arra, hogy a széleket szabadon hagyd.
A teriyaki szósz elég sós, ezért ne vidd túlzásba a mennyiségét.
Szórd meg reszelt mozzarellával, majd helyezd rá a vékonyra szeletelt grillezett csirkemell darabokat.
A csirkemell legyen kellően átsült, de ne száraz.
Süsd a pizzát 12-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad és a tészta aranybarnára sül.
Figyeld a sütőt, a teriyaki szósz hamar karamellizálódik és megéghet.
Sütés után szórd meg apróra vágott újhagymával és szezámmaggal. Tálalás előtt hagyd pihenni pár percig.
Az újhagyma és a szezámmag friss és ropogós textúrát ad a pizzának.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.