A halat vágd vékony szeletekre, kb. 1 cm vastagra. A szeleteket tedd egy nagy tálra, és hűtsd le a hűtőben.
A halat mindig frissen kell készíteni, hogy megőrizze a legjobb ízét és textúráját.
A passion fruitot (maracuját) vágd félbe, és kanalazd ki a belsejét. A gyümölcspéphez add hozzá a lime levét.
A passion fruit sosa és a lime savanykás íze remekül kiegészíti a hal ízét, frissítve az ételt.
A vöröshagymát vékonyra szeleteld fel, és tedd a halra. A chili paprikát vágd apróra, és szórd rá a halra a hagyma mellé.
A chili és a hagyma együtt fokozza az étel pikáns ízét, de ha nem szereted a túl erős ízeket, csökkentsd a chili mennyiségét.
A passion fruit és lime keverékét öntsd rá a halra, és alaposan keverd össze.
A marináld túl hosszú ideig a halat, mert elveszíti frissességét. 10-15 perc elegendő.
Tálald a tiraditót friss korianderrel díszítve, és egy csipet sóval és borssal megszórva.
A koriander frissességet és egy kis citrusos ízt ad az ételnek, ami tökéletesen illik a passion fruithoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.