A halat szeleteld vékonyra, és helyezd egy tálba. Csepegtess rá egy lime levét, majd sózd és borsozd.
A hal szeleteknek minél vékonyabbnak kell lenniük, hogy a rocoto szósszal átjárja őket.
A rocoto paprikát és fokhagymát apróra vágd, majd egy turmixgépben pürésítsd össze egy kis vízzel és olívaolajjal, hogy szószt kapj.
A rocoto paprika elég csípős, így ha kevésbé szeretnéd, csökkentsd a mennyiségét, vagy válassz enyhébb paprikát.
A szósszal locsold meg a hal szeleteket, majd keverd össze, hogy minden egyes szeletet átjárjon a pác.
A halat nem szabad túl sokáig marinálni, hogy ne veszítse el frissességét.
A vöröshagymát vékony szeletekre vágd, és tedd a halra.
A vöröshagyma frissessége és enyhe íze jól kiegészíti a rocoto szósz csípősségét.
Tálald a tiraditót friss korianderrel díszítve, és a maradék lime levével.
A koriander friss íze emeli ki a hal és a rocoto szósz gazdag ízét, ezért bőségesen tálald.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.