A jeget törd össze egy turmixgépben vagy jégdarálóval, hogy apró jégpelyheket kapj.
Ha nincs jégdarálód, tedd a jeget egy műanyag zacskóba, és ütögess rá kalapáccsal vagy sodrófával, hogy apróra törd.
A túrót és a mascarpone sajtot keverd össze egy tálban, majd add hozzá a cukrot és a vaníliás cukrot, és jól keverd el.
Ha selymesebb krémet szeretnél, használd a túró helyett csak mascarponét, vagy adj hozzá egy kevés tejszínt is.
A tejszínt verd fel kemény habbá, és óvatosan keverd bele a túró-mascarpone keverékhez.
A tejszínt akkor érdemes verni, amikor már nem túl hideg, így könnyebben felverhető.
A kávét és a kávészirupot keverd el egy kis vízben, hogy egy kávé szirupot készíts, majd öntsd a jeget borító krémre.
A kávé mennyiségét ízlés szerint állíthatod, ha erősebb ízt szeretnél, akkor több kávét adj hozzá.
Tálald a tiramisut bingsu formájában, és szórd meg kakaóporral a tetejét.
A kakaóport finoman szitáld rá a tetejére, hogy egyenletesen oszoljon el a desszerten.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.