A sĂŒtĆtököt sĂŒsd puhĂĄra, majd pĂŒrĂ©sĂtsd simĂĄra (vagy hasznĂĄlj elĆre elkĂ©szĂtett, adalĂ©kmentes tökpĂŒrĂ©t). Egy serpenyĆben olvaszd meg a vajat, add hozzĂĄ a pĂŒrĂ©t, a cukrot Ă©s a fahĂ©jat, majd kevergetve fĆzd 4-5 percig, amĂg sƱrƱ krĂ©met kapsz.
A sĂŒtĆtököt villĂĄval szurkĂĄld meg sĂŒtĂ©s elĆtt, hogy ne repedjen szĂ©t. A vajat alacsony lĂĄngon olvaszd, nehogy megĂ©gjen.
A bao bunokat gĆzöld meg: sĂŒtĆpapĂrral bĂ©lelt gĆzölĆbe tedd Ćket, Ă©s forrĂĄsban lĂ©vĆ vĂz fölött gĆzöld 5-6 percig. Ne nyisd fel a gĆzölĆt fĆzĂ©s közben, kĂŒlönben a tĂ©szta összeeshet.
Ha nincs gĆzölĆd, egy fĂ©m szƱrĆt is hasznĂĄlhatsz, amit egy lĂĄbas fölĂ© helyezel. Ăgyelj arra, hogy a vĂz ne Ă©rjen a szƱrĆ aljĂĄhoz.
A bao bunokat Ăłvatosan nyisd szĂ©t, Ă©s kanalazz mindegyikbe egy adag tökös-fahĂ©jas krĂ©met. A töltelĂ©k legyen meleg, de ne tĂșl forrĂł, hogy ne ĂĄztassa el a tĂ©sztĂĄt.
A bao bunokat egy éles késsel vågd be óvatosan, hogy ne szakadjon el a tészta.
TĂĄlald melegen, vagy szobahĆmĂ©rsĂ©kleten. Tipp: egy kevĂ©s reszelt szerecsendiĂłval vagy gyömbĂ©rrel tovĂĄbb fokozhatod az Ćszi ĂzhatĂĄst.
A bao bunokat tålalhatod egy bambusz kosårban, ami autentikusabb megjelenést kölcsönöz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.