A tortillákat egy száraz serpenyőben pirítsd meg mindkét oldalán 2-3 percig, hogy ropogósak legyenek.
A tortillák pörkölése segít abban, hogy a tostada ropogós legyen. Ne tedd túl közel a serpenyőhöz, mert megéghet.
A tonhalat szűrd le és tedd egy tálba. Fokhagymát, lime levét, fűszerpaprikát és egy csipet sót adunk hozzá.
A lime frissessége és a fűszerpaprika egyedi ízt ad a tonhalnak. Ha szeretnéd, egy kis chilipaprikát is hozzáadhatsz.
Vágd fel az avokádót, a hagymát és a koriandert, majd keverd őket össze a tonhales keverékkel.
Az avokádó krémessége és a koriander frissessége remekül illeszkedik a tonhal ízéhez.
Az elkészült tonhalas keveréket oszd el a pirított tortillák tetején, és szórd meg friss borssal.
Ne nyomkodd le a tonhales keveréket, hogy a tostada ropogós maradjon.
Tálald friss lime szeletekkel és extra korianderrel díszítve.
A lime frissessége és a koriander segítenek felfrissíteni az ételt, és tökéletes ízbombát alkotnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.