A tripas-t alaposan tisztítsd meg, majd vágd kisebb darabokra.
A bél tisztítása időigényes, de nagyon fontos, hogy minden felesleges részletet eltávolíts.
A fehér babot előzőleg áztasd be vízbe legalább 6 órán keresztül.
Az áztatás segít gyorsítani a főzési időt és puhává teszi a babot.
Egy nagy fazékban hevítsd fel az olívaolajat, és pirítsd meg benne az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
A hagyma és fokhagyma pirítása segít gazdag ízt adni az étel alapjának.
Add hozzá a felkockázott paprikát és paradicsomot, majd főzd pár percig, amíg az alap szósz sűrűsödik.
A paprika és paradicsom frissessége segít az étel ízét kiemelni.
Szórd meg fűszerpaprikával, köménnyel, sóval és borssal, majd keverd össze.
A fűszerpaprika és kömény segít a leves gazdag, fűszeres ízét kialakítani.
Öntsd hozzá a vizet és a fehér babot, majd főzd 45-60 percig, amíg a bab megpuhul.
A bab lassú főzése lehetővé teszi, hogy az ízek összeérjenek, és az étel finom szaftos legyen.
Amikor a bab és a tripas is megpuhult, tálald az ételt forrón.
Tálald a tripast friss, puha kenyérrel vagy rizs mellett, hogy kiemeld az étel ízét.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.