A csirkeh煤st apr贸ra v谩gjuk, majd p眉r茅s铆tj眉k. Egy nagy t谩lban 枚sszekeverj眉k a p眉r茅s铆tett csirkeh煤st, toj谩st, panko morzs谩t, reszelt fokhagym谩t 茅s gy枚mb茅rt.
Ha a h煤s t煤l s疟r疟 lenne, egy kis vizet is adhatunk hozz谩, hogy k枚nnyebben form谩zhat贸 legyen.
A hagym谩t apr贸ra v谩gjuk 茅s hozz谩adjuk a csirkeh煤sos kever茅khez. 脥zes铆tj眉k sz贸jasz贸sszal, szez谩molajjal, s贸val 茅s borssal.
A tavaszi hagyma friss 铆zt ad a gomb贸coknak. Ne hagyd ki, mert a f疟szerek is sokkal finomabbak lesznek.
A kever茅kb艖l kis gomb贸cokat form谩lunk, 茅s mindegyiket felh煤zzuk egy bambusz ny谩rsra. Forr贸 s贸s v铆zben 5-7 percig f艖zz眉k 艖ket.
Ha nem szeretn茅d a ny谩rsakat, k茅sz铆theted 艖ket serpeny艖ben is, de a v铆zben val贸 f艖z茅s seg铆t meg艖rizni a h煤s szaftoss谩g谩t.
A k茅sz gomb贸cokat egy serpeny艖ben egy kis ol铆vaolajon mindk茅t oldalukat pir铆tsuk meg, hogy sz茅p aranybarna k茅rget kapjanak.
Pir铆t谩s k枚zben 眉gyelj r谩, hogy ne 茅gjenek meg, hanem sz茅pen ropog贸sak legyenek.
T谩lal谩s el艖tt locsold meg sz贸jasz贸sszal 茅s sz贸rd meg tavaszi hagym谩val 茅s szez谩mmaggal.
A friss tavaszi hagyma a legjobb, mert 眉de 铆zt ad az 茅telnek, amit a pir铆t谩s kiemel.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.