A tunnbrödetet melegĂtsd fel egy serpenyĆben közepes hĆmĂ©rsĂ©kleten. Ha nem friss a kenyĂ©r, melegĂtĂ©s elĆtt enyhĂ©n locsold meg egy kis vĂzzel, hogy lĂĄgyabbĂĄ vĂĄljon.
A friss tunnbröd gyorsabban ĂĄtmelegszik, de ha nem friss, akkor Ă©rdemes egy kicsit vĂzzel pĂłtolni a nedvessĂ©get, hogy ne szĂĄradjon ki.
Miközben a kenyér melegszik, olvaszd meg a vajat egy kis låbasban, majd öntsd hozzå a tejet és egy csipet sót. Keverd jól össze.
Ne forrald fel a tejet, csak melegĂtsd fel a vajjal, hogy ne veszĂtse el a krĂ©mes ĂĄllagĂĄt.
A meleg, puha tunnbrödet öntsd meg a vajjal és tejjel, majd tålald frissen.
A tej Ă©s vaj keverĂ©ke nagyon gazdag Ăzt ad, de ha szeretnĂ©d, teheted a keverĂ©ket kĂŒlön tĂĄlba, hogy mindenki a sajĂĄt ĂzlĂ©se szerint öntse.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.