A sĂŒtĆt 220°C-ra elĆmelegĂtjĂŒk. Egy muffinformĂĄt vagy Yorkshire pudding sĂŒtĆtĂĄlat bekenĂŒnk egy kevĂ©s olajjal.
Az olajnak nagyon forrĂłnak kell lennie a sĂŒtĆben, hogy a tĂ©szta szĂ©pen megemelkedjen.
A lisztet, a sót, a borsot és a curry port összeszitåljuk egy tålban.
A curry por adja meg a Yorkshire pudding kĂŒlönleges ĂzĂ©t, prĂłbĂĄlj meg jĂł minĆsĂ©gƱ curryt vĂĄlasztani.
A tojĂĄsokat egy kĂŒlön tĂĄlban felverjĂŒk, majd hozzĂĄadjuk a tejet Ă©s jĂłl elkeverjĂŒk.
A tojĂĄsokat Ă©s tejet alaposan fel kell verni, hogy levegĆs Ă©s könnyƱ tĂ©sztĂĄt kapjunk.
A tojåsos keveréket fokozatosan hozzåadjuk a lisztes keverékhez, folyamatos keverés mellett.
Ne keverd tĂșl, mert akkor nem fog szĂ©pen feljönni a tĂ©szta.
A keverĂ©ket a forrĂł sĂŒtĆformĂĄkba öntjĂŒk, majd visszatesszĂŒk a sĂŒtĆbe, Ă©s 20-25 percig sĂŒtjĂŒk, amĂg szĂ©p aranybarnĂĄra sĂŒlnek.
Ne nyisd ki a sĂŒtĆt sĂŒtĂ©s közben, mert a tĂ©sztĂĄk összeeshetnek.
TĂĄlalĂĄs elĆtt hagyjuk pĂĄr percig pihenni a formĂĄkban, majd frissen, melegen tĂĄlaljuk.
A curry fƱszeres Yorkshire pudding kivĂĄlĂłan illik pikĂĄns mĂĄrtĂĄsokhoz vagy hĂșsĂ©telekhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.