A bagetteket vĂĄgd fĂ©lbe, majd kend meg Ćket majonĂ©zzel.
A majonĂ©z ad egy krĂ©mes textĂșrĂĄt a szendvicsnek, amit a ropogĂłs bagett jĂłl kiegĂ©szĂt.
A sĂĄrgarĂ©pĂĄt hĂĄmozd meg, Ă©s vĂĄgd vĂ©kony csĂkokra. Az uborkĂĄt hĂĄmozd meg Ă©s szeleteld fel vĂ©konyan. A tavaszi hagymĂĄt vĂĄgd aprĂłra.
A zöldsĂ©gek legyenek friss, roppanĂłsak Ă©s vĂ©konyak, hogy a szendvics minden falatja friss ĂzƱ legyen.
A hideg hĂșsokat szeleteld vĂ©konyra, Ă©s kĂ©szĂts belĆle egy rĂ©teget a bagett belsejĂ©ben.
A hideg hĂșsok gazdag Ăzt adnak, Ăgy ĂŒgyelj arra, hogy elĂ©g hĂșs kerĂŒljön a szendvicsbe, de ne legyen tĂșl vastag.
Halmozd a szendvicsre a zöldségeket: a sårgarépåt, uborkåt és tavaszi hagymåt.
Ne tedd tĂșl sok zöldsĂ©get a szendvicsbe, hogy a hĂșs Ăze ne veszĂtse el a dominanciĂĄjĂĄt.
Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.
A koriander friss Ăze Ă©s a lime savassĂĄga remekĂŒl kiemeli a hĂșsok Ă©s zöldsĂ©gek ĂzĂ©t.
ZĂĄrd le a bagettet, Ă©s mĂĄris kĂ©sz a hideg hĂșsos bĂĄnh mĂŹ. TĂĄlald frissen, hogy a ropogĂłs kenyĂ©r Ă©s a friss zöldsĂ©gek Ăze kiemelkedjen!
A bĂĄnh mĂŹ-t frissen, az elkĂ©szĂtĂ©s utĂĄn közvetlenĂŒl Ă©rdemes fogyasztani, hogy megĆrizze a frissessĂ©gĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.