BĂĄnh MĂŹ Thịt Nguội hideg hĂșsos szendvics friss zöldsĂ©gekkel Ă©s korianderrel tĂĄlalva.

BĂĄnh MĂŹ Thịt Nguội - Hideg hĂșsos szendvics

A BĂĄnh MĂŹ Thịt Nguội a vietnĂĄmi konyha egyik egyszerƱ, mĂ©gis Ă­nycsiklandĂł Ă©tke. A friss zöldsĂ©gek Ă©s a hideg hĂșsok tökĂ©letesen illeszkednek egymĂĄshoz a ropogĂłs bagettben, Ă©s minden falat egy friss Ă©lmĂ©nyt ad. Ez a szendvics tökĂ©letes vĂĄlasztĂĄs egy gyors Ă©s Ă­nycsiklandĂł Ă©tkezĂ©shez, amelyet bĂĄrmikor Ă©lvezhetsz, reggelire vagy vacsorĂĄra.

ElƑkĂ©szĂŒlet 15 perc
Elkészítés 5 perc
Teljes 20 perc
1200 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

HozzĂĄvalĂłk

Adagok: 4
⭕ 4 db Bagett
⭕ 200 g Hideg hĂșs (sonka, szalĂĄmi, vagy hasonlĂł)
⭕ 2 szál Tavaszi hagyma
⭕ 1 db SĂĄrgarĂ©pa
⭕ 1 db Uborka
⭕ 1 csokor Friss koriander
⭕ 4 ek. MaionĂ©z
⭕ 2 ek. Szójaszósz
⭕ 1 db Lime

BevĂĄsĂĄrlĂł kosĂĄr ikon BevĂĄsĂĄrlĂł lista (0)

    Allergén informåció
    GluténGlutén

    Elkészítési Lépések

    1

    A bagetteket vĂĄgd fĂ©lbe, majd kend meg Ƒket majonĂ©zzel.

    A majonĂ©z ad egy krĂ©mes textĂșrĂĄt a szendvicsnek, amit a ropogĂłs bagett jĂłl kiegĂ©szĂ­t.

    2

    A sårgarépåt håmozd meg, és vågd vékony csíkokra. Az uborkåt håmozd meg és szeleteld fel vékonyan. A tavaszi hagymåt vågd apróra.

    A zöldségek legyenek friss, roppanósak és vékonyak, hogy a szendvics minden falatja friss ízƱ legyen.

    3

    A hideg hĂșsokat szeleteld vĂ©konyra, Ă©s kĂ©szĂ­ts belƑle egy rĂ©teget a bagett belsejĂ©ben.

    A hideg hĂșsok gazdag Ă­zt adnak, Ă­gy ĂŒgyelj arra, hogy elĂ©g hĂșs kerĂŒljön a szendvicsbe, de ne legyen tĂșl vastag.

    4

    Halmozd a szendvicsre a zöldségeket: a sårgarépåt, uborkåt és tavaszi hagymåt.

    Ne tedd tĂșl sok zöldsĂ©get a szendvicsbe, hogy a hĂșs Ă­ze ne veszĂ­tse el a dominanciĂĄjĂĄt.

    5

    Szórd meg friss korianderrel, és ha szeretnéd, csepegtess egy kevés lime levet is a szendvicsre.

    A koriander friss Ă­ze Ă©s a lime savassĂĄga remekĂŒl kiemeli a hĂșsok Ă©s zöldsĂ©gek Ă­zĂ©t.

    6

    ZĂĄrd le a bagettet, Ă©s mĂĄris kĂ©sz a hideg hĂșsos bĂĄnh mĂŹ. TĂĄlald frissen, hogy a ropogĂłs kenyĂ©r Ă©s a friss zöldsĂ©gek Ă­ze kiemelkedjen!

    A bĂĄnh mĂŹ-t frissen, az elkĂ©szĂ­tĂ©s utĂĄn közvetlenĂŒl Ă©rdemes fogyasztani, hogy megƑrizze a frissessĂ©gĂ©t.