A black puddingot v谩gd szeletekre, 茅s egy serpeny艖ben, k枚zepes l谩ngon, s眉sd meg mindk茅t oldal谩t 3-4 percig, am铆g sz茅p aranybarna nem lesz.
Ha nem szeretn茅d, hogy a black pudding t煤l zs铆ros legyen, haszn谩ld alacsonyabb h艖fokon, hogy ne 茅gjen meg, de sz茅pen megpiruljon.
A kagyl贸kat alaposan tiszt铆tsd meg, 茅s a fokhagym谩t v谩gd fel apr贸ra. Egy serpeny艖ben meleg铆tsd az ol铆vaolajat, majd add hozz谩 a fokhagym谩t, 茅s pir铆tsd meg 1-2 percig.
A fokhagyma ne piruljon meg t煤ls谩gosan, mert keser疟 铆zt adhat. El茅g, ha enyh茅n illatozik.
Add hozz谩 a kagyl贸kat a fokhagym谩s olajhoz, majd 枚ntsd r谩 a feh茅rbort. Fedd le, 茅s hagyd p谩rol贸dni 5-7 percig, am铆g a kagyl贸k kiny铆lnak.
Ne hagyd t煤l sok谩ig a kagyl贸kat, mert k枚nnyen t煤l f艖hetnek 茅s elvesz铆thetik a text煤r谩jukat.
Miut谩n a kagyl贸k kiny铆ltak, vedd le 艖ket a t疟zr艖l. T谩lald a black puddingot a kagyl贸kkal egy眉tt, 茅s locsold meg friss citroml茅vel.
A friss citroml茅 frissess茅get ad, 茅s kiemeli a kagyl贸 茅s a black pudding gazdag 铆z茅t.
Sz贸rd meg friss petrezselyemmel 茅s frissen 艖r枚lt borssal, majd t谩lald azonnal.
A petrezselyem nemcsak sz茅p sz铆nt ad, hanem friss, z枚ld 铆zt is, ami remek眉l illik a gazdag 茅telhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.