A csirkehúst vágd kisebb darabokra, és egy nagyobb serpenyőben, olívaolajon kezd el pirítani.
A csirkehúst minden oldalról pirítsd meg, hogy a fűszerek jobban beleivódjanak.
A paprikákat és a hagymát apróra vágd, a fokhagymát pedig zúzd meg.
A zöldségek egyenletes vágása segít abban, hogy azok egyformán főjenek.
A paprikákat, hagymát és fokhagymát add a hús mellé, és párold őket 5-7 percig.
A paprikák édes íze és a fokhagyma intenzív aromája kiemelik a csirke ízét.
A szójaszószt, köményt, csípős paprikát, friss borsot és sót add hozzá a serpenyőhöz, majd jól keverd el.
A csípős paprika mennyiségét a saját ízlésedhez igazíthatod.
Önts hozzá egy kevés vizet, hogy a zöldségek és hús jól átjáródjanak, és főzd alacsony lángon 20-25 percig.
Ha szükséges, pótold a vizet, hogy a hús és zöldségek ne égjenek le.
Tálalás előtt friss citromlével locsold meg, és szórd meg friss korianderrel.
A friss koriander frissességet és aromát ad az ételnek, a citromlé pedig kiemeli a fűszerek ízét.
Tálald melegen, akár rizzsel vagy friss kenyérrel.
A friss kenyér tökéletesen illik a fűszeres szószhoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.