A csirkemellet vágd kis kockákra, majd egy serpenyőben az olívaolajon süsd meg mindkét oldalát, amíg aranybarna nem lesz.
A csirkemell ne legyen túl vastag, hogy könnyebben megsüljön. Közepes lángon pirítsd, hogy a hús belseje is átsüljön.
A hagymát és a fokhagymát apróra vágd, és egy másik serpenyőben pirítsd meg az olívaolajban, amíg üveges nem lesz.
A fokhagyma pirítása segít kiemelni az étel ízét, és egy finom illatot ad neki.
Öntsd a zöldségleves alaplét a serpenyőbe, és add hozzá a sült csirkét. Főzd 10-15 percig, hogy az ízek összeérjenek.
Ha a leves túl sűrűnek tűnik, egy kis vízzel hígíthatod, hogy elérd a kívánt állagot.
Add hozzá a kukoricát, sót, borsot, és főzd tovább 5 percig.
A kukorica frissessége és édes íze jól kiegészíti a csirkét, és egy új textúrával gazdagítja az ételt.
Tálald a caldillót friss korianderrel megszórva.
A koriander frissessége és citrusos íze tökéletesen passzol a fűszeres csirkéhez.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.