A kacsahúst vágd fel kisebb darabokra, és tedd félre.
A kacsahúst először érdemes egy kicsit megpirítani, hogy jobban megőrizze a zamatát.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd tedd félre. A cukkinit és sárgarépát szeleteld fel vékony csíkokra.
A zöldségeket apróra vágva gyorsabban megfőnek, és a levesben könnyebben egyenletesen eloszlanak.
Egy nagy fazékban öntsd fel a vizet, majd add hozzá a szójaszószt, chilipehelyt és a kimchit. Hozd felforra a levest.
A kimchi fűszeres alapja remek ízt ad a levesnek, így a szójaszószt és sót már ízlés szerint adagolhatod.
Miután a leves felforrt, add hozzá a kacsahúst, zöldségeket és fokhagymát. Főzd 15-20 percig, amíg a hús megpuhul és a zöldségek megpárolódnak.
Ha a kacsahús túl nagy darabokban van, előfordulhat, hogy hosszabb főzési időre lesz szükség, hogy átfőjön.
A végén ízesítsd a levest sóval, és tálald forrón.
A leves akkor a legfinomabb, ha frissen készíted el, de hűtőben egy napig tárolható is.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.