A rizstésztát főzd meg forró vízben a csomagolás utasításainak megfelelően, majd szűrd le és tedd félre.
A rizstésztát ne főzd túl, hogy ne ragadjon össze. Ha kell, öblítsd le hideg vízzel, hogy megakadályozd a ragadást.
A csirkehúst és a sertéshúst vékony csíkokra vágd fel. A fokhagymát és hagymát aprítsd fel.
A húsokat érdemes vékonyra szeletelni, hogy könnyen átpuhuljanak és jól átjárja őket az íz.
Egy serpenyőben hevítsd fel egy kevés olajat, és pirítsd meg a fokhagymát és hagymát, amíg aranybarnára nem sülnek.
A fokhagyma pirításánál figyelj, hogy ne égjen meg, mert akkor keserű lesz az íze.
Add hozzá a csirkehúst és a sertéshúst, és pirítsd őket, amíg teljesen át nem sülnek.
A húsokat ne tedd túlzsúfolt módon a serpenyőbe, mert nem pirulnak meg egyenletesen.
Öntsd fel a hal alaplével, és főzd 10-15 percig. Ízesítsd Vietnámi halszószal, sóval és borssal.
A halszósz adja meg az étel autentikus ízét, de ha nem szeretnéd túl intenzíven, csökkentsd a mennyiségét.
A főzés végén tedd bele a főtt rizstésztát, keverd össze alaposan, hogy minden hozzávaló egyenletesen eloszoljon.
Ne hagyd a tésztát sokáig a főzőlében, mert túl puha lesz, ha sokáig ázik.
Tálald a hủ tiếu-t egy tálban, díszítsd friss korianderrel, zöldhagymával és főtt tojás szeletekkel.
A friss koriander és a zöldhagyma különleges frissességet ad a fogásnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.