A görögdinnyét hámozzuk meg és vágjuk kisebb darabokra. Ha szükséges, távolítsuk el a magokat.
Friss görögdinnye használata szükséges, hogy az ital friss és édes legyen.
Tegyük a görögdinnye darabokat egy turmixgépbe, és turmixoljuk simára.
Ha szeretnénk, a görögdinnyét előre fel lehet darabolni és lehűteni a jobb ízélmény érdekében.
Adjuk hozzá a joghurtot, a mézet és a citromlevet. Turmixoljuk tovább, amíg sima és egyenletes állagú lesz.
A mézet ízlés szerint lehet csökkenteni, ha nem szeretnénk túl édes italt.
Tegyük a turmixot a hűtőbe legalább 30 percre, hogy jól lehűljön.
A probiotikus baktériumok fejlődése folytatódik, ha hosszabb ideig pihentetjük.
Tálaljuk hidegen, és díszíthetjük friss gyümölcsökkel vagy egy kis citromhéjjal.
Friss bogyós gyümölcsök, például eper, áfonya kiváló kiegészítők lehetnek a tálaláshoz.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.