A lisztet tedd egy tálba, add hozzá a köménymagot és a sót. Fokozatosan öntsd hozzá a vizet, és gyúrd össze a tésztát. A tésztát pihentesd 15-20 percig.
A tésztát ne dagaszd túl, hogy könnyű és laza maradjon. Ha túl kemény, adj hozzá egy kis vizet.
A hagymát és fokhagymát apróra vágd, a csípős paprikát is vágd fel. Egy serpenyőben hevíts olajat, és párold meg a hagymát, majd add hozzá a fokhagymát és a csípős paprikát.
Párold a hagymát alacsony hőmérsékleten, hogy ne égjen meg, és az íze ne legyen keserű.
Amikor a hagyma üvegesedni kezd, add hozzá a garam masalát, és pirítsd még 1-2 percig, hogy a fűszerek kioldódjanak.
A garam masala gazdag fűszeres ízt ad, de ügyelj rá, hogy ne pirítsd túl, mert a fűszerek keserűvé válhatnak.
Tedd hozzá a friss koriandert, és jól keverd össze. Ezt követően tedd félre a tölteléket, hogy hűljön.
A koriander frissessége és zöld színe kiemeli a tölteléket, és ínycsiklandóbbá teszi.
A tésztát oszd kisebb darabokra, és formázz belőle kis golyókat. Minden golyót nyújts ki egyenletesen, majd tedd a közepébe a hagymás tölteléket.
A tölteléket bőven tedd bele, hogy gazdag ízeket kapj, de ügyelj rá, hogy ne legyen túl sok, mert a tészta szétpukkanhat.
A tészta széleit óvatosan hajtsd össze, majd formázz belőle kis kerek lepényeket.
Figyelj rá, hogy a szélek jól záródjanak, különben a sütés során a töltelék kifolyhat.
Forró olajban süsd ki a kachorikat aranybarnára, mindkét oldalukat.
A megfelelő olajhőmérséklet kulcsfontosságú! Ha túl hideg, a kachori átitatódik olajjal, ha túl forró, megéghet.
Tálald forrón, friss korianderrel díszítve.
A kachori frissen a legfinomabb, a ropogós külső és a fűszeres töltelék ideális párosítást alkot.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.