A hagymát és fokhagymát apróra vágd, majd a darált hússal, sóval, borssal, szójaszósszal és Worcestershire szósszal jól keverd össze.
A húsba tett fűszerek adják meg az étel alapízét, ezért ügyelj, hogy egyenletesen eloszlasd őket.
A hús keverékéhez add hozzá a tojást és a zsemlemorzsát, majd alaposan gyúrd össze.
Ha a keverék túl száraznak tűnik, adj hozzá egy kis vízet, hogy könnyebben formázható legyen.
Formázz a keverékből egyenlő méretű lapos pogácsákat, és készítsd elő a panírozáshoz szükséges zsemlemorzsát és lisztet.
A pogácsákat ne formázd túl vastagra, hogy a hús jól átsüljön.
A pogácsákat először lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába mártsd.
A panírozásnál ügyelj, hogy minden oldalról jól befedje a morzsa.
A serpenyőben melegítsd fel az olajat, majd a panírozott pogácsákat süsd mindkét oldalán aranybarnára és ropogósra.
A pogácsákat ne rakd túl közel egymáshoz a serpenyőben, hogy egyenletesen süljenek.
A megsült Menchi Katsu-t tedd a fehér kenyér szeletek közé, és tálald káposztával díszítve.
A friss káposzta ropogóssága tökéletes kontrasztot ad a puha húsnak és a ropogós panírnak.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.