A zöld chiliket, fokhagymĂĄt Ă©s hagymĂĄt aprĂłra vĂĄgjuk. Egy serpenyĆben olĂvaolajon pirĂtjuk Ćket, amĂg megpuhulnak Ă©s illatosak lesznek.
A zöld chiliket leveszed a magjaikrĂłl, hogy a mole ne legyen tĂșl csĂpĆs, de ha szereted, akĂĄr több chilit is hozzĂĄadhatsz!
A koriandert Ă©s a tökmagot is hozzĂĄadjuk, Ă©s a fƱszerekkel egyĂŒtt pirĂtjuk mĂ©g 2-3 percig.
A tökmagok finom pörkölĂ©se egyedi, gazdag Ăzt ad a mole verde-nek.
A pirĂtott zöldsĂ©geket Ă©s fƱszereket egy turmixgĂ©pbe helyezzĂŒk, majd hozzĂĄadjuk a citromlevet Ă©s a vizet. PĂŒrĂ©sĂtjĂŒk, amĂg sima ĂĄllagĂș nem lesz.
Ha tĂșl sƱrƱ lenne a szĂłsz, adj hozzĂĄ mĂ©g egy kevĂ©s vizet, hogy könnyen elkeverhetĆ legyen!
Az elkĂ©szĂŒlt mole zöldet sĂłval ĂzesĂtjĂŒk, majd egy serpenyĆben, alacsony hĆmĂ©rsĂ©kleten 10 percig fĆzzĂŒk, hogy az Ăzek összeĂ©rjenek.
A mole verde-t pörkölt hĂșsokkal, sĂŒlt csirke vagy grillezett zöldsĂ©gekkel tĂĄlalhatjuk!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.