A hal filéket sózd, borsozd, és locsold meg lime levével. Tedd félre, hogy påcolódjon egy kicsit.
A lime frissessĂ©ge segĂt, hogy a hal Ăze mĂ©g intenzĂvebb legyen.
A hagymåt és fokhagymåt vågd finomra, a kaliforniai paprikåt és chilit szeleteld fel.
MinĂ©l finomabbra vĂĄgod a hagymĂĄt Ă©s fokhagymĂĄt, annĂĄl gyorsabban fog összeĂ©rni az ĂzĂŒk a szĂłszban.
Egy nagy serpenyĆben hevĂtsd fel az olĂvaolajat, Ă©s pirĂtsd meg benne a hagymĂĄt, fokhagymĂĄt Ă©s paprikĂĄt. Közepes lĂĄngon sĂŒsd Ćket 5-6 percig.
A fokhagymĂĄt Ă©s hagymĂĄt ne pirĂtsd tĂșl, mert kesernyĂ©s Ăzt adhat neki.
Amikor a hagyma ĂŒvegesedik, add hozzĂĄ a zöld chiliket, Ă©s keverd össze. Ezt követĆen öntsd hozzĂĄ a kĂłkusztejet, Ă©s keverd simĂĄra.
A zöld chili ĂzesĂtĂ©se erĆteljesebb lesz, ha a kĂłkusztejbe elkevered, Ăgy kellemes csĂpĆs Ăzt kapunk.
Add hozzĂĄ a halat, Ă©s pĂĄrold lassan 10-15 percig, amĂg a hal teljesen ĂĄtfĆ. Közben a szĂłsz besƱrƱsödik Ă©s egy krĂ©mes textĂșrĂĄt kap.
Ne fĆzd tĂșl a halat, mert szĂ©tmorzsolĂłdik. Figyeld, hogy Ă©ppen ĂĄtsĂŒlt legyen!
Az Ă©telt tĂĄlalĂĄs elĆtt szĂłrd meg friss korianderrel Ă©s egy kis kĂłkuszreszelĂ©kkel.
A koriander frissessĂ©ge Ă©s a kĂłkuszreszelĂ©k extra textĂșrĂĄt ad a vĂ©gsĆ Ă©telnek!
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.