A csirkecombokat tisztĂtsd meg, vĂĄgd kisebb kockĂĄkra. Egy serpenyĆben melegĂtsd fel az olajat, Ă©s pirĂtsd meg benne a csirke darabokat, amĂg szĂ©p aranybarna szĂnt nem kapnak.
A csirkehĂșst ne zsĂșfold tĂșl a serpenyĆben, mert akkor nem sĂŒlnek egyenletesen.
Amikor a csirke elkĂ©szĂŒlt, add hozzĂĄ a miso pasztĂĄt, sĂłt Ă©s borsot, Ă©s alaposan keverd össze. PĂĄr percig pĂĄrold, hogy a miso Ăzek jĂłl bejĂĄrjĂĄk a hĂșst.
Ha sƱrƱbb Ă©telt szeretnĂ©l, adj hozzĂĄ egy kevĂ©s vizet vagy alaplevet, hogy jobban összeforrjon az Ăz.
A zöldhagymĂĄt karikĂĄzd fel Ă©s tedd a csirkĂ©re, majd az egĂ©szet fedĆ alatt 5-7 percig pĂĄrold, hogy a hagyma megpuhuljon Ă©s ĂĄtvegye a miso ĂzĂ©t.
A zöldhagyma frissessĂ©ge Ă©s Ăze sokat dob a fogĂĄson, prĂłbĂĄld meg ne tĂșlsĂĄgosan megpuhĂtani.
Közben kĂ©szĂts egy kis tĂĄlban egy-egy tojĂĄst minden adagra. Ăsd rĂĄ a tojĂĄsokat a csirkĂ©s, zöldhagymĂĄs keverĂ©kre, Ă©s fĆzd addig, amĂg a tojĂĄsfehĂ©rje megszilĂĄrdul, de a sĂĄrgĂĄja mĂ©g folyĂłs marad.
Ha szeretnĂ©d, hogy a tojĂĄs teljesen ĂĄtsĂŒljön, kicsit hosszabb ideig pĂĄrold, de figyelj, hogy ne kemĂ©nyedjen meg tĂșlsĂĄgosan.
Amikor a tojĂĄs elkĂ©szĂŒlt, szedd le a tƱzrĆl, Ă©s tĂĄlald a frissen fĆtt rizs tetejĂ©n.
A rizs ne legyen tĂșl nedves, inkĂĄbb szĂĄrazabb legyen, hogy jĂłl felvegye az Ăzeket.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.