Nori tsukudani hテュnテ。r szテウszban fナ想ve tテカltelテゥkナア katsudon tテ。lalva

Nori tsukudani hテュnテ。r szテウszban fナ想ve tテカltelテゥkナア katsudon

A katsudon egy klasszikus japテ。n テゥtel, amelyben a ropogテウsra sテシlt csirke vagy sertテゥshテコs pテ。rosul a rizses tテ。lakkal, egy finom szテウszban. A nori tsukudani egy kテシlテカnleges fナアszeres szテウsz, amely a hテュnテ。rt テゥs a gazdag テュzeket egyesテュti, テュgy a katsudon mテゥg テュnycsiklandテウbbテ。 vテ。lik. Ezt az テゥtelt gyakran tテ。laljテ。k gyors テゥs テュnycsiklandテウ vacsorakテゥnt, テゥs ideテ。lis vテ。lasztテ。s egy kテシlテカnleges csalテ。di テゥtkezテゥshez.

Elナ遡テゥszテシlet 15 perc
Elkテゥszテュtテゥs 30 perc
Teljes 45 perc
600 Kcal
Facebook
Twitter
LinkedIn

Hozzテ。valテウk

Adagok: 4
4 db Csirkecomb filテゥ
4 db Katsu mori (breaded pork or chicken cutlet)
3 lap Nori hテュnテ。r
3 ek. Soya szテウsz
2 ek. Mirin
1 tk. Cukor
2 gerezd Fokhagyma
2 cm Gyテカmbテゥr
2 szテ。l Zテカldhagyma
1 ek. Szezテ。molaj
2 csテゥsze Sテシlt rizs

Bevテ。sテ。rlテウ kosテ。r ikon Bevテ。sテ。rlテウ lista (0)

    Allergテゥn informテ。ciテウ
    GlutテゥnGlutテゥn

    Elkテゥszテュtテゥsi Lテゥpテゥsek

    1

    A csirkecomb filテゥket sテウzd テゥs borsozd meg, majd serpenyナ礎en forrテウ szezテ。molajon mindkテゥt oldalテ。n pirテュtsd aranybarnテ。ra.

    Ne zsテコfold tテコl a serpenyナ奏, hogy a csirke egyenletesen テ。tsテシljテカn.

    2

    A katsu mori (breaded pork or chicken cutlet) kテゥszテュtテゥsテゥt kテカvetナ粗n vテ。gd fel a combokat megfelelナ粗n, hogy tテカltelテゥkeket kテゥpezz.

    A tテカltelテゥkek szテゥp darabosak legyenek, ne darテ。ljuk tテコlfinoman.

    3

    A nori hテュnテ。rt aprテュtsd fel テゥs tedd a serpenyナ礎e, ahol mテ。r elナ想ナ鼠eg kテゥszテュtettテシk a csirkテゥt. Hozd forrテ。sba.

    A nori lapokat aprテュtテ。s utテ。n szテ。rテュtva テゥs ropogテウsra sテシtve mテゥg テュnycsiklandテウbbak lesznek.

    4

    Keverd hozzテ。 a soya szテウszt, mirint, cukrot, fokhagymテ。t テゥs gyテカmbテゥrt, majd hagyd テカsszeforrni.

    A gyテカmbテゥrt テゥrdemes frissen reszelni, hogy maximテ。lis テュzt kapjunk.

    5

    Tedd a szテウszba a csirkテゥt テゥs hagyd, hogy a szテウsz szテゥpen lecsテカpテカgjテカn, mikテカzben fナ a hテュnテ。ron.

    Ha extra テュzre vテ。gysz, egy kis wasabi hozzテ。adテ。sテ。val fokozhatod a szテウsz pikantテゥriテ。jテ。t.

    6

    Tテ。lald a kテゥsz tテカltelテゥkes katsudont sテシlt rizsen, テゥs friss zテカldhagymテ。val szテウrd meg.

    A zテカldhagyma frissessテゥge テゥs szテュne kiemeli a szテウsz gazdagsテ。gテ。t テゥs gazdagテュtja az テゥtel テュzテゥt.