A póréhagymát vágd apróra, majd egy serpenyőben, olívaolajon párold meg.
A póréhagyma prebiotikus rostokat tartalmaz, amelyek segítenek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában.
A túrót, tojásokat, házisajtot, tejfölt és tejet keverd össze egy tálban.
A túró és a házisajt kombinációja gazdag fehérjében, és krémessé teszi a tölteléket.
A lisztet, sütőport, sót és borsot keverd össze, majd add hozzá a túrós keverékhez.
A sütőpor segít, hogy a pite tésztája könnyű és levegős legyen.
A megpárolt póréhagymát add hozzá a túrós masszához, és jól keverd el.
A póréhagyma adja a pite alapvető ízét, és emeli a tészta zamatát.
A keveréket öntsd egy kivajazott piteformába, és süsd 180°C-on 30-35 percig.
A pite teteje akkor lesz aranybarna, amikor a tészta teljesen átsült.
Miután kihűlt, tálald friss petrezselyemmel díszítve.
A friss petrezselyem frissességet és szép színt ad a pitének.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.