A halat tisztĂtsd meg Ă©s vĂĄgd fel kisebb darabokra.
HasznĂĄlj friss tengeri halat, pĂ©ldĂĄul tengeri sĂŒgĂ©rt, hogy a leves gazdag ĂzƱ legyen.
A vöröshagymåt, fokhagymåt vågd apróra. A sårgarépåt håmozd meg, és vågd karikåkra, a zellert szeleteld fel.
A fokhagyma Ă©s hagyma egyĂŒtt pĂĄrolva segĂt kiemelni a leves ĂzĂ©t.
Egy nagy fazĂ©kban forrĂłsĂts fel 2 evĆkanĂĄl olĂvaolajat, Ă©s pĂĄrold meg benne a hagymĂĄkat Ă©s fokhagymĂĄt 2-3 percig, amĂg ĂŒvegesedni nem kezd.
A fokhagyma ĂzĂ©t kiemeli a lassĂș pĂĄrolĂĄs, amitĆl Ă©desebb Ă©s gazdagabb lesz.
Add hozzĂĄ a sĂĄrgarĂ©pĂĄt, zellert, majd öntsd hozzĂĄ a paradicsom pĂŒrĂ©t. Keverd jĂłl össze, Ă©s pĂĄrold mĂ©g 5 percig.
A paradicsom pĂŒrĂ© gazdag Ăzt ad a levesnek, Ă©s sƱrƱbbĂ© teszi.
Tedd hozzå a haldarabokat és öntsd rå a vizet. Sózd, borsozd, majd forrald fel.
Ne fĆzd tĂșl a halat, hogy megĆrizze frissessĂ©gĂ©t Ă©s könnyed textĂșrĂĄjĂĄt.
FĆzd a levest 20-30 percig, amĂg a hal Ă©s a zöldsĂ©gek megpuhulnak, Ă©s az Ăzek jĂłl összeĂ©rnek.
A fokhagyma erĆs ĂzĂ©t Ă©s illatĂĄt kiemeli a hosszĂș fĆzĂ©s sorĂĄn, de ĂŒgyelj, hogy ne Ă©gjen le.
TĂĄlalĂĄs elĆtt locsold meg citromlĂ©vel, Ă©s szĂłrd meg friss petrezselyemmel.
A citromlĂ© Ă©s petrezselyem frissĂt, Ă©s kiemeli a leves ĂzĂ©t.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.