Egy nagy lĂĄbasban forrald fel a vizet, majd add hozzĂĄ a rizst. FĆzd közepes lĂĄngon 5 percig, ez elĆsegĂti a rizs megpuhulĂĄsĂĄt a tej hozzĂĄadĂĄsa elĆtt.
HasznĂĄlj kerek szemƱ rizst, mert ez biztosĂtja a krĂ©mes, lĂĄgy ĂĄllagot.
Add hozzĂĄ a tejet, keverd el, Ă©s forrald fel Ășjra. EzutĂĄn vedd lejjebb a hĆfokot, Ă©s fĆzd kis lĂĄngon 35-40 percig, gyakran kevergetve, mĂg a rizs teljesen megpuhul, Ă©s a keverĂ©k sƱrƱ, kĂĄsaszerƱ nem lesz.
HasznĂĄlj vastag aljĂș edĂ©nyt, hogy ne kapjon oda a tejberizs fĆzĂ©s közben.
A fĆzĂ©s vĂ©gĂ©n add hozzĂĄ a sĂłt, Ă©s keverd bele a vaj felĂ©t, hogy mĂ©g krĂ©mesebb ĂĄllagot kapj.
A vaj hozzĂĄadĂĄsa gazdagabb Ăzt Ă©s simĂĄbb textĂșrĂĄt biztosĂt.
Tålald a meleg tejberizst tålakba adagolva, a tetejére helyezve 1-1 kis darab vajat, ami lassan elolvad a forró kåsån.
A vajat közĂ©pre helyezve szĂ©p lĂĄtvĂĄnyt nyĂșjt Ă©s kellemesen eloszlik a tetejĂ©n.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.